Tele2 Sweden

Orginalare/Digital Final Art - Agency Inhouse

OM TELE 2

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar, det ställer höga krav på oss. Vår nyckel till framgång och att möta de höga kraven är hur vi jobbar och vilka vi är. Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Tele2 Inhouse tillhör vår marknadsavdelning Communication och Marketing som är övergripande ansvarig för att vårda, utveckla och förflytta varumärkena Tele2 och Comviq till att bli de mest älskade och valbara varumärkena inom telekom. Som inhouse byrå har vi därför en unik närhet och snabbrörlighet till våra egna uppdrag och beslut.

Vi satsar just nu på vår inhouse verksamhet som förflyttar sig till att ta ett större kreativt ansvar och ägarskap över vår kommunikation. I vårt team finns förutom flera nyckelroller som vi söker redan följande roller på plats; byråledare, creative director, produktionsledare, copywriters, originalare samt även motion designers, content managers och customer communication managers. Vi söker nu en originalare med digital erfarenhet.


OM TJÄNSTEN

Vi ser att du har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt flerårig erfarenhet av produktion med tydligt formansvar inom reklam eller grafisk bransch. Gärna med erfarenhet av produktion av retail. En stor del av arbetet sker i nära kontakt med inhouse teamet men även interna beställare och externa byråer. Det är därför viktigt att du är serviceorienterad och kommunikativ och har en förmåga att hålla flera parallella uppdrag igång samtidigt och ändå leverera med högsta kvalitet.

Vi letar efter dig som har ett högt inre driv och som trivs med att arbeta med stort ansvar under stor frihet. Du är snabb, noggrann och har ett sinne för ordning och struktur. Du trivs bäst att arbeta tillsammans med kreativa kollegor och har en stark yrkesstolthet.

Vi ser även att du har följande kunskaper och erfarenheter:

  • Stort intresse för och mycket goda kunskaper om grafisk formgivning, layout och typografi.
  • Stort intresse för och goda kunskaper om grafisk produktion för tryck och digitala skärmar samt bannerproduktion (erfarenhet från bannerverktyg är ett plus, även motion design).
  • God känsla och erfarenhet för digital bildbehandling.
  • Både PC och Mac-vana, självklart arbetar du obehindrat i såväl Adobes Creative Suite och Office-paketet.


Du kommer att tillhöra vår kreativa studio och jobba med vår kommunikation för Tele2 Privat, Tele2 Business och Comviq. Vi jobbar med extern kommunikation men har även många möjligheter att jobba med våra kanaler internt och Tele2 Arena. Du rapporterar till vår Creative Director och blir en del av vårt växande inhouse team på 17 personer.

Som person är det en självklarhet att du förstår och lever efter Tele2:s värderingar – öppenhet, kostnadsmedvetenhet och flexibilitet samt att du är prestigelös och resultatorienterad.

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

... en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

... stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

... Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Då vi samarbetar med Romney & Rudberg i denna rekrytering hänvisar vi alla ansökningar till dem:

https://www.romneyrudberg.se/ledigajobb/

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kista
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/263
Publicerat 2017-08-14
Sista ansökningsdag 2017-08-30

Tilbake til ledige stillinger