Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Just nu söker vi en Tele2 en Senior Systemutvecklare inom Java till Large Enterprise IT Services.

Det här är jobbet...

Large Enterprise IT Services utvecklar IT tjänster som stödjer Tele2s leveranser till stora och medelstora företagskunder inom WAN, LAN och telefoni.

Utvecklingsavdelningen består av 30 utvecklare och arkitekter uppdelade på 3 utvecklingsteam, där varje team ansvarar för design och utveckling inom ett systemområde.

Du kommer utveckla Tele2s system för bland annat automatiserade nätleveranser, nätinventariehantering, nätstatistik, integrationer med underleverantörer och en omfattande kundwebb, söker en erfaren Java-utvecklare.

Vi strävar efter att ligga i teknikens framkant och arbetar i en Javabaserad Microservice-miljö där systemen huvudsakligen utvecklas med Java 8, Spring, Spring Boot, TypeScript och Angular, men även andra tekniker såsom NodeJS används.

Utvecklingsmiljön är uppbyggd kring Intellij IDEA, Maven, Git och GitLab.


Det här är vad du har...

Kvalifikationer

 • Högskoleutbildning, gärna Civilingenjör eller motsvarande
 • Minst 5 års erfarenhet som systemutvecklare
 • Mycket goda kunskaper i Java, Spring och JavaScript
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Följande är meriterande men inte ett krav

 • God vana av Linux
 • Erfarenhet från telekombranschen

Personliga egenskaper

 • Initiativtagande person med ett kreativt tillvägagångssätt.
 • Genuint intresse för utveckling där du löpande följer teknikens utveckling och kan fungera som ett bollplank och kreativt stöd för vår arkitekt.
 • God förståelse för problemlösning.
 • Lagspelare som gärna arbetar i team.
 • Noggrann och kvalitetsmedveten.

 

Det här är vad Tele2 kan ge dig:

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.


Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på
www.tele2.se/karriar och läs mer.

 

Tjänsten är placerad i Kista.

Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen att skicka din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kista
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/180
Publicerat 2017-08-18
Sista ansökningsdag 2017-08-31

Wróć do ofert pracy